Nu het weer steeds wat warmer wordt zal het ook in binnenruimtes een stuk warmer worden. Veel bedrijven hebben tegenwoordig al een aircosysteem of topkoeling. Maar nu iedereen thuis moet werken vanwege het Corona virus werken veel mensen thuis.

Thuis is het qua verkoeling vaak een stuk minder goed geregeld. Daarom krijg je van mij 3 tips om het thuis een stuk koeler te krijgen zodat jij veel prettiger kunt werken.

Begin vroeg

Ik doe dit zelf regelmatig. Om 05:30 het wekkertje zetten zodat ik om 06.00 al aan het werk kan gaan. Ik moet zeggen dat ik dit heerlijk vind, want om 12.00 heb je er al bijna een hele werkdag opzitten.

Het grote voordeel is natuurlijk dat het in de ochtend vaak nog wel meevalt met de hitte. Helemaal als je al vroeg ramen en deuren openzet is het aangeneem werken in de ochtend

Een mobiele airco

Om kleine ruimtes goed koel te krijgen kun je een airco aanschaffen. Nu hoef je niet direct een hele unit op je huis te plaatsen maar kies je gewoon voor een verrijdbare airco. Voor de beste mobiele airco van 2020 kun je op deze site terecht. Hier is echt een heel handig overzicht te vinden.

Het voordeel van een mobiele airco is dat deze vaak relatief goedkoop zijn en ook nog eens te verplaatsen zijn naar je slaapkamer. Slaapt een stuk aangenamer tijdens een hittegolf in de zomer kan ik je vertellen.

Drink voldoende

Misschien een beetje obvious maar het is wel een maatregel die veel mensen vergeten. Goed drinken zorgt dat je lichaam hydrateert en dat het kan afkoelen. Probeer niet te koud en niet te heet water te drinken. Lauw water is misschien zelfs nog wel het beste.

Owja, een lekker glas koude cola moet gewoon kunnen hoor 😉